Spreekuren op het gemeentehuis voor hulp bij het aanvragen van kwijtschelding gemeentelijke belastingen

Vanaf eind februari hebben inwoners van de gemeente Steenwijkerland de gecombineerde aanslag gemeentelijke belastingen: afvalstoffenheffing, rioolheffing en onroerende zaakbelasting (OZB) ontvangen. Informatie over de belastingen vindt u op deze pagina

Belastingen – Gemeente Steenwijkerland. Omdat niet alle inwoners de aanslag kunnen betalen, kan er kwijtschelding of een betalingsregeling worden aangevraagd. Heeft een inwoner hulp nodig bij het aanvragen van kwijtschelding of het treffen van een betalingsregeling dan kan er een bezoek- of belafspraak worden gemaakt. Maar inwoners kunnen ook langskomen, zonder afspraak, op het gemeentehuis aan de Vendelweg 1 in Steenwijk en wel op de volgende dagen:

DatumVanTot
Dinsdag, 5 maart 202413.00 uur tot16.00 uur
Donderdag, 7 maart 202416.00 uur tot19.00 uur
Dinsdag, 12 maart 202413.00 uur tot16.00 uur
Donderdag, 14 maart 202416.00 uur tot19.00 uur

Meer informatie over kwijtschelding gemeentelijke belasting of het maken van een bezoek- of belafspraak vindt u op deze pagina Kwijtschelding gemeentelijke belastingen – Gemeente Steenwijkerland