RijbewijskeuringsArts.nl

RijbewijskeuringsArts.nl bestaat dit jaar al 15 jaar. Met onze jarenlange expertise voeren wij diverse rijbewijs- en medische keuringen uit zoals u weet.

Uw leden en/of leden van uw partners (zijnde ouderenverenigingen) kunnen een afspraak voor een rijbewijskeuring keuring maken en extra 5% korting ontvangen als zij online de afspraak maken op www.rijbewijskeuringsarts.nl

Zij kunnen ook een afspraak aanvragen via afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl óf bellen naar ons: 085-0180800 (ma-vr. 9.00-17.00u).

Verder hebben wij zoals u weet door heel Nederland een samenwerking met diverse ouderenbonden (ANBO, FASv en KBO-PCOB), ledenorganisaties/thuiszorginstellingen (bijvoorbeeld Oude en Nieuweland, Leef3.nu, Amstelring), vakbonden (FNV/CNV), waardoor zij extra ledenkorting krijgen van RijbewijskeuringsArts.nl  voor de rijbewijskeuring.

Ook bieden wij sinds kort de Gehandicaptenparkeerkaart (invalidenparkeerkaart) keuring aan en medische keuring om veilig in het vliegtuig te stappen (Fit to fly). Hiervoor gelden andere tarieven omdat de keuringen uitgebreid zijn.
<<Flyer RijbewijskeuringsArts.nl>>

Meer over onze keuringen kunt u nalezen op onze website:

https://rijbewijskeuringsarts.nl/keuringen/rijbewijs-vanaf75

https://rijbewijskeuringsarts.nl/keuringen/invalidenparkeerkaart

https://rijbewijskeuringsarts.nl/keuringen/fit-to-fly

Ouderen vinden hier handige tips om op een veilige en verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer. Op die manier kunnen zij zonder zorgen blijven autorijden en zo hun zelfstandigheid behouden.
https://www.snappcar.nl/blog/veilig-autorijden-voor-senioren-handige-tips/