Heb ik de juiste zorgverzekering?


Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd?
Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over het overstappen van zorgverzekering. Je wilt niet te veel betalen, maar ook niet voor verrassingen komen te staan. Weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past?
Aanmelden inloopspreekuur 15 december
Op 15 december zijn de consulenten van De VoorzieningenWijzer speciaal beschikbaar voor het maken van een zorgadvies en het helpen bij een overstap.
Dit inloopspreekuur wordt gehouden aan Stationsplein 10 in Steenwijk.
Neem contact op via (0521) 745 080 of info@sociaalwerkdekop.nl voor het maken van een afspraak en kom langs!
Ga naar https://zorgadvies.devoorzieningenwijzer.nl/?coll=4888303 en vraag een gratis adviesgesprek aan waar ook wordt gekeken naar andere financiële onderwerpen of check zelf via de Module Zorg online wat de best passende zorgverzekering is. Dat geeft je rust.