Oproep voor interview

Ik ben Danaé ten Oever, 4e jaar student van de opleiding Toegepaste Gerontologie. Momenteel ben ik bezig aan mijn afstudeerproject bij zorgorganisatie TriviumMeulenbeltZorg. Ik richt mij op ouderen die valangst ervaren. Het doel is om een product of dienst te realiseren om deze valangst weg te nemen. Tot nu toe heb ik met ouderen, verzorgers, artsen en fysiotherapeuten van de organisatie zelf gesproken. Ik ben op zoek naar ouderen die willen meedenken en hun inbreng telefonisch met mij willen delen. Misschien ervaart uzelf valangst of kent u iemand die valangst ervaart? Ziet u een mogelijkheid om mij hierbij te helpen, dan hoor ik het graag en maken we een telefonische afspraak.

Mijn gegevens zijn:
Email        : Danaetenoever@live.nl
Telefoon : 06-20371599

Ik ben erg blij met uw reactie! Met een vriendelijke groet,